MojaLekáreň.sk

PROBIO Lievance jačmenné s ovsenými vločkami BIO 250 g

PROBIO Lievance jačmenné s ovsenými vločkami BIO 250 g

Jemná a vláčna zmes na prípravu lievancov, stačí pridať iba vodu a nechať 5 minút odstáť.

Viac informácií

Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.

Bežná cena: 2,79 €
2,41 €
Ušetríte: 14 % (0,38 €)
Doprava od 1,80 € 97 % spokojných zákazníkov

Potrebujem poradiť

2,41 €

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

PROBIO Lievance jačmenné s ovsenými vločkami BIO 250 g

Lievance s ovocím, tvarohom alebo kyslou smotanou sú chuťovým pôžitkom, ale aj vyváženým, plnohodnotným pokrmom.

Výhody produktu

  • Bio kvalita.
  • Rýchla a jednoduchá príprava.

Zloženie produktu

  • Celozrnná jačmenná múka* 60 %, sušená srvátka*, ovsené vločky* 16 %, kypriaci prášok* (kukuričný škrob*, kypriace látky [vinány draselné, uhličitany sodné]), jedlá morská soľ. *z ekologického poľnohospodárstva.
  • Priemerné výživové údaje v 100 g: Energie 1420 kJ / 340 kcal, Tuky 1,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 65 g z toho cukry 11 g, Vláknina 9,8 g, Bielkoviny 11 g, Soľ 1,39 g.

Odporúčané použitie

Do zmesi pridáte len vodu, necháte 5 minút odstáť a za 10 minút máte napražených cca 20 lievančekov. Lievance môžete pripraviť na sladko aj na slano. Skúste do cesta pridať nastrúhané jabĺčko alebo banán či akékoľvek iné ovocie. Na lievance sa hodí ovocie, sirup, džem, jogurt, tvaroh, škorica alebo napríklad chutney, špenát aj smotanový syr.

Dôležité upozornenia

Skladujte pri teplote do 25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.

Množstvo v balení

Balenie obsahuje 250 g (cca 20 lievančekov).

Informácie o produkte

Značka:
Kód výrobku:
499308
Kód EAN:
8595582424624
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Česko
PROBIO Lievance jačmenné s ovsenými vločkami BIO 250 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.