Špaldové krúpy sú nutrične bohaté a sú vhodné do šalátov, na zapekanie, do polievok a pod.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Zrno prepláchnite a vopred namočte na cca 10 až 12 hodín. Potom varte v novej vode. Doba varenia je premenlivá cca 30 až 40 minút.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.