Jačmeň obsahuje vysoký obsah vlákniny, možno ho využiť do rôznych pokrmov aj na mletie.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Jačmeň uvarte podľa základnej prípravy v osolenej vode a máte skvelú prílohu k pokrmom, využijete ho do pilafov, rizot, pridajte ho do zeleninových šalátov, fašírok alebo z neho pripravte sladkú kašu. Jačmeň je možné využiť aj na mletie.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.