Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Ryžový papier je v ázijskej kuchyni veľmi často používaný. Tenké ryžové plátky, ktoré sú vhodné pre vytváranie plnených taštičiek. Skvele chutí s mäsitú, zeleninovú aj syrovou plnkou. Možno piecť i smažiť. Príprava: Papier namočte do vlažnej vody na cca 5 sekúnd, po tej ho vyberte a položte na suchý podklad.
Preložené pomocou Google Translatore
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.