Mandľová múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Mandľová múka sa vyrába z najemno rozomletých mandlí. Môžete ju nahradiť časť klasickej múky alebo použiť iba múku mandľovú. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odľahčíte a dodáte im vyššiu výživnú hodnotu. Z mandľovej múky sa vyrábajú vyhlásené makrónky, môžete s ňou však ozvláštniť akékoľvek dezerty. Zmixujete z nej aj mandľové mlieko alebo pripravíte domáci marcipán. Mandľová múka je vhodná pre všetkých, ktorí chcú ozvláštniť svoj jedálniček novou surovinou s multifunkčným využitím a zaujímajú sa o zdravé stravovanie.
Mandľová múka sa používa na pečenie, do tort a cukroviniek, do krémov, dezertov, môže sa z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, makróny.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje hmotnosť 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.