Nastavenie cookies: Aby web zostal tak, ako ho poznáte

Aby ste na našich stránkach rýchlo našli to, čo hľadáte, ušetrili veľa klikania a nezobrazovali sa vám reklamy na veci, ktoré vás nezaujímajú, potrebujeme od vás súhlas so spracovaním súborov cookies, tzn. malých súborov, ktoré sa ukladajú vo vašom prehliadači.

Podľa cookies vás na našich stránkach spoznáme a zobrazíme vám ich tak, aby fungovali správne a podľa vašich preferencií.
Upozorňujeme, že údaje zo súborov cookies sa môžu používať aj v personalizovaných reklamách. Ak nesúhlasíte, môžete povoliť iba nevyhnutné súbory cookies. Prejdite si podrobný prehľad cookies a podmienky ich používania .

MojaLekáreň.sk

BIO NEBIO Jedlá sóda potravinárska 250 g

BIO NEBIO Jedlá sóda potravinárska 250 g (Prísady na pečenie) BIO NEBIO Jedlá sóda potravinárska 250 g (Prísady na pečenie)

BIO NEBIO Jedlá sóda potravinárska 250 g

Jemne mletá jedlá sóda vhodná pre kyprenie niektorých ciest.

Viac informácií

Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra

Bežná cena: 1,29 €
1,02 € (0,00 €/g)
Ušetríte: 21 % (0,27 €)
Kód výrobku: 305777
1,02 €

Často kupované spoločne

Do košíka
Do košíka

BIO NEBIO Jedlá sóda potravinárska 250 g

Mrkvová torta bez lepku

Ingrediencie

Cesto:

  • 400 g pšeno*
  • 150 g vlašských orechov*
  • 1 lyžička škorice*
  • 1 lyžičky drvených klinčekov*
  • 1 lyžičky vanilky*
  • 2 lyžičky prášku do pečiva*
  • 1 lyžička jedlej sódy
  • 1 lyžičky morskej soli
  • kôra z 1 citróna*
  • 270 g sušenej trstinovej šťavy*
  • 3 vajcia*
  • 300 g mrkvy*
  • 200 ml oleja*
  • 50 ml kefíru*

Krém:

  • 125 g masla*
  • 70 g sušenej trstinovej šťavy*
  • 100 g čerstvého syra*
  • ¼ lyžičky vanilky*
* = pokiaľ možno bio, od suseda alebo domáce

Postup prípravy

  • Cesto: Jáhly pomelieme na jemno, ak nemáme mlynček na obilie, rozmixujeme ich najemno v mixéri. Očistenú mrkvu nastrúhame nahrubo a orechy nasekáme najemno. Rúru predhrejeme na 170 ° C (spodný a vrchný ohrev) a tortovú formu vymažeme maslom či tukom a spodok vyložíme papierom na pečenie. Sypké zložky dobre premiešame, pridáme mrkvu, vajcia, olej a kefír a dobre premiešame. Cesto nalejeme do formy a pečieme pri 170 ° C asi 45 minút.
  • Krém: Maslo a syr vyberieme z chladničky a necháme zteplať. K zmäknutému maslu postupne primiešame panel s vanilkou, nakoniec postupne primiešame syr. Vychladnutú tortu pozdĺžne rozrežeme, natrieme časťou krému a zvyškom krému ozdobíme vrch torty.

Dobré tipy

Namiesto vlašských orechov môžete použiť lieskové oriešky, vopred upražené v rúre pri 150 ° C do voňava cca 15 minút.

Súvisiace produkty

BIO NEBIO Surový prírodný trstinový cukor 500 g

BIO NEBIO Surový prírodný trstinový cukor 500 g

BIO NEBIO Surový prírodný trstinový cukor 500 g BIO NEBIO Surový prírodný trstinový cukor 500 g

Prírodný trstinový cukor surový má príjemnú typickú chuť a vôňu,…

98 % (18x)
Na sklade viac ako 5 kusov

1,39 €

Do košíka
Do košíka
Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.