Ocot vyniká príjemnou chuťou a vôňou po jablkách. Hodí sa na ochucovanie a konzervovanie pokrmov, na kozmetické účely a ako základ zdravotného nápoja.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Tento jablčný ocot sa vyrába skvasením muštu čerstvo vylisovaného z demeter jabĺk. Nie je teda vyrobený z koncentrátu. Pre výrobu boli použité na slnku dozreté jablká z vyhlásených sadových oblastí v južnom Nemecku. Ocot nie je pasterizovaný a je prirodzene zakalený. Hodí sa nielen na ochucovanie a konzervovanie pokrmov, ale aj do kúpeľov, na kozmetické účely a ako základ zdravotného nápoja.
Nápoj z jablčného octa: Dve lyžičky octa a lyžičku medu zalejeme v hrnčeku teplou vodou a popíjame ráno nalačno a kedykoľvek počas dňa ako osviežujúci nápoj.
Kvasný ovocný ocot nepasterizovaný. Obsah prírodnej kyseliny octovej: 5 %.
| Energetická hodnota | 75 kJ / 18 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,1 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,02 g |
| Sacharidy | 0,4 g |
| z toho cukry | 0,01 g |
| Vláknina | 0,1 g |
| Bielkoviny | 0,1 g |
| Soľ | 0,005 g |
Nemecko
Ukladajte mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 750 ml.
Bez zvláštnych podmienok na skladovanie. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnku.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.