Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Vanilka je ochutená prírodnou vanilkou a jemne sladená fruktózou. (Fruktóza má o 30% vyššiu sladivosť ako cukor a má nízky glykemický index). Pridaním hrášku do múky nielenže výrazne zvýšime výživovú hodnotu pokrmu, ale zlepšíme aj vlastnosti cesta pri jeho spracovaní. To umožňuje zníženie počtu vajec alebo ich úplné vynechanie.
Tieto vlastnosti zvlášť oceníme pri používaní celozrnnej múky a bezlepkových múk, kde Hraška zabraňuje drobeniu cesta.
hrach žltý, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), fruktóza, vanilka, zmes korenia, prírodný antioxidant (kurkuma)
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.