Cukor z nektáru kvetov kokosovej palmy v bio kvalite.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Kokosový cukor sa získava z nektáru kvetov kokosovej palmy, ktorý je zbieraný ručne. Získané kryštáliky kokosového cukru majú jemne karamelovú chuť. V južnej a juhovýchodnej Ázii sa používa už stovky rokov ako tradičné a obľúbené sladidlo.
100% bio kokosový cukor.
| Výživové údaje v 100 g výrobku | |
| Energetická hodnota | 1636,6 kJ/ 390,9 kcal |
| Tuky | 1,02 g |
| - z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,9 g |
| Sacharidy | 94,6 g |
| - z toho: cukry | 81,3 g |
| Bielkoviny | 0,8 g |
| Soľ | 0,125 g |
| Soľ | 0,82 g |
Indonézia
Môžete pridať do kávy, smoothies, teplých aj studených nápojov. Môžete pridať aj do rôznych dezertov namiesto bieleho cukru.
Balenie obsahuje 500 g.
Skladujte v suchu v uzavretom obale.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.