Vo forme nepravidelných kúskov s lahodnou chuťou, bez lepku a laktózy.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Kakaové maslo získavame lisovaním surovej kakaovej hmoty z pražených kakaových bôbov, ktoré sú pestované v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu, a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.
Kakaové maslo sa najčastejšie používa pri výrobe čokolády. Avšak čarovať s ním môžete aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.