Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády ... A môžeme ju použiť pri príprave cukroviniek.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás v pondelok 3. 4.
Naše kakaová hmota sa získava z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Výroba kakaovej hmoty prebieha za nízke teploty, a tým si hmota uchováva nielen skvelé chuťové vlastnosti, ale aj významné nutričné prvky vrátane aktívnych enzýmov.
Kakaová hmota slúži ako základná surovina na výrobu čokolády. Môžete ju jesť len tak alebo pridať do pokrmov, ktoré máte radi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečenie i varenie.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti 50-60%. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu: Peru.
Preložené pomocou Google Translatore
Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, zobrazujeme tiež recenzie tohto produktu z e-shopu Lékárna.cz, ktorý je českou "sestrou" e-shopu MojaLekáreň.sk. Veríme, že informačná hodnota recenzie preváži nad tým, že sa pri čítaní trochu potrápite s češtinou.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.