Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády ... A môžeme ju použiť pri príprave cukroviniek.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 15. 7.
Naše kakaová hmota sa získava z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Výroba kakaovej hmoty prebieha za nízke teploty, a tým si hmota uchováva nielen skvelé chuťové vlastnosti, ale aj významné nutričné prvky vrátane aktívnych enzýmov.
Kakaová hmota slúži ako základná surovina na výrobu čokolády. Môžete ju jesť len tak alebo pridať do pokrmov, ktoré máte radi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečenie i varenie.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti 50-60%. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu: Peru.
Preložené pomocou Google Translatore
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Sme online každý
pracovný deň
9:00 - 14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.