Zelený hrach poskytuje bielkoviny vysokej kvality a má nízky glykemický index.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Jedná sa v Európe o dobre známu strukovinu už od 6. storočia. Pochádza z rastliny s názvom hrach siaty, ktorá pochádza z východného Stredomoria. Pri správnom varení sa zelený hrach nemá tendenciu rozvárať a po dovarení je pevný na skus.
Hrach zelený lúpaný polený. Môže obsahovať stopy lepku.
| Energetická hodnota | 1429 kJ | 338 kcal |
| Bielkoviny | 19,5 g |
| Sacharidy | 54,7 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Tuky | 1,8 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g |
| Vláknina | 12,6 g |
| Soľ | 0,2 g |
Česká republika
Lúpaný a polený hrach sa pred varením nemusí namáčať. Iba prepláchneme a varíme cca 30 minút do mäkka. Upravujeme potom rozmixovaním do požadovanej krémovej konzistencie.
Balenie obsahuje 150 g.
Skladujte pri teplote do 20 °C, bez priamych slnečných lúčov a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.