Zelený hrach poskytuje bielkoviny vysokej kvality a má nízky glykemický index.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Jedná sa v Európe o dobre známu strukovinu už od 6. storočia. Pochádza z rastliny s názvom hrach siaty, ktorá pochádza z východného Stredomoria. Pri správnom varení sa zelený hrach nemá tendenciu rozvárať a po dovarení je pevný na skus.
Hrach zelený lúpaný polený. Môže obsahovať stopy lepku.
| Energetická hodnota | 1429 kJ | 338 kcal |
| Bielkoviny | 19,5 g |
| Sacharidy | 54,7 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Tuky | 1,8 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g |
| Vláknina | 12,6 g |
| Soľ | 0,2 g |
Česká republika
Lúpaný a polený hrach sa pred varením nemusí namáčať. Iba prepláchneme a varíme cca 30 minút do mäkka. Upravujeme potom rozmixovaním do požadovanej krémovej konzistencie.
Balenie obsahuje 150 g.
Skladujte pri teplote do 20 °C, bez priamych slnečných lúčov a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.