GARLIC VEGI Cesnaková ochucovacia zmes v BIO kvalite je vhodná do studených i teplých pokrmov. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
GARLIC VEGI sa používa do studených pokrmov bez varenia, do nátierok a šalátov, v teplej kuchyni do polievok, omáčok, cestovín a na dusenie mäsa a zeleniny. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Morská soľ (NaCl max 40 %), BIO zelenina a BIO bylinky 57 % (BIO cesnak 30 %, BIO cibuľa 15 %, BIO pór, BIO ligurček, BIO petržlenová vňať, BIO saturejka), fruktóza.
NA TENTO VÝROBOK SA POUŽILO 200 G ČERSTVEJ ZELENINY A BYLÍN.
Skladujte v suchu max. do 25 °C a 70 % vlhkosti vzduchu.
35 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.