GARLIC VEGI Cesnaková ochucovacia zmes v BIO kvalite je vhodná do studených i teplých pokrmov. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás v pondelok 18. 11.
GARLIC VEGI sa používa do studených pokrmov bez varenia, do nátierok a šalátov, v teplej kuchyni do polievok, omáčok, cestovín a na dusenie mäsa a zeleniny. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Morská soľ (NaCl max 40 %), BIO zelenina a BIO bylinky 57 % (BIO cesnak 30 %, BIO cibuľa 15 %, BIO pór, BIO ligurček, BIO petržlenová vňať, BIO saturejka), fruktóza.
NA TENTO VÝROBOK SA POUŽILO 200 G ČERSTVEJ ZELENINY A BYLÍN.
Skladujte v suchu max. do 25 °C a 70 % vlhkosti vzduchu.
35 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.