MojaLekáreň.sk

COUNTRY LIFE Tamari sójová omáčka 500 ml

COUNTRY LIFE Tamari sójová omáčka 500 ml COUNTRY LIFE Tamari sójová omáčka 500 ml

Akcia

Sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe miso pasty, je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšia.

Viac informácií

Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra

Bežná cena: 5,60 €
4,19 €
Ušetríte: 25 % (1,41 €)
Doprava od 1,80 € 97 % spokojných zákazníkov

Potrebujem poradiť

4,19 €

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

COUNTRY LIFE Tamari sójová omáčka 500 ml

Kimči 

Ingrediencie

  • 1 500 g čínskej kapusty
  • 2 000 ml vody
  • 40 g soli
  • 1 biela reďkev
  • 2 mrkvy
  • 4 jarné cibuľky
  • 2 lyžice trstinového cukru
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 40 g čerstvého zázvoru
  • 4 lyžice sójovej omáčky tamari
  • 1 lyžička mletého chilli
  • 1 lyžička soli

Postup prípravy

Pripravte nálev zmiešaním soli a vody. Čínsku kapustu nakrájajte na väčšie kusy. V mise premiešajte kapustu s nálevom, zaťažte tanierom, na ktorý môžete dať pohár s vodou, aby bola kapusta dobre ponorená v láku a nezostal medzi ňou žiadny vzduch. Takto nechajte stáť 8 až 12 hodín. Pripravte si pastu rozmixovaním cukru, cesnaku, zázvoru, sójovej omáčky, soli a chilli. Reďkev, mrkva a cibuľku nakrájajte na tenké plátky. Kapustu sceďte, dôkladne premiešajte s ostatnými druhmi zeleniny a pastou. Teraz zmes postupne vkladajte do nádoby na kvasenie (môže to byť kvasáčik alebo obyčajná veľká zaváračka). Starostlivo utláčajte, aby medzi zeleninou nezostal žiadny vzduch. Zaťažte, nechajte kvasiť aspoň 4 dni pri izbovej teplote. Potom uchovávajte v chladničke, kde sa kvasný proces zastaví.

Dobré tipy

Kvasená zelenina na kórejský spôsob. Často sa pripravuje s rybou omáčkou, my vám prinášame lahodnú vegánsku verziu. Kimči dodá do vašej stravy dôležité baktérie mliečneho kvasenia a krásne doplní vyprážané, pečené aj iné jedlá.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.