Akcia
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Pripravte nálev zmiešaním soli a vody. Čínsku kapustu nakrájajte na väčšie kusy. V mise premiešajte kapustu s nálevom, zaťažte tanierom, na ktorý môžete dať pohár s vodou, aby bola kapusta dobre ponorená v láku a nezostal medzi ňou žiadny vzduch. Takto nechajte stáť 8 až 12 hodín. Pripravte si pastu rozmixovaním cukru, cesnaku, zázvoru, sójovej omáčky, soli a chilli. Reďkev, mrkva a cibuľku nakrájajte na tenké plátky. Kapustu sceďte, dôkladne premiešajte s ostatnými druhmi zeleniny a pastou. Teraz zmes postupne vkladajte do nádoby na kvasenie (môže to byť kvasáčik alebo obyčajná veľká zaváračka). Starostlivo utláčajte, aby medzi zeleninou nezostal žiadny vzduch. Zaťažte, nechajte kvasiť aspoň 4 dni pri izbovej teplote. Potom uchovávajte v chladničke, kde sa kvasný proces zastaví.
Kvasená zelenina na kórejský spôsob. Často sa pripravuje s rybou omáčkou, my vám prinášame lahodnú vegánsku verziu. Kimči dodá do vašej stravy dôležité baktérie mliečneho kvasenia a krásne doplní vyprážané, pečené aj iné jedlá.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.