Červená šošovica zbavená šupky vhodná do šalátov i sladkých jedál.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.

Tekvicu umyte, vydlabajte semienka a nakrájajte na mesiačiky. Zmiešajte s 2 lyžicami oleja, hrubozrnnou soľou, provensálskym korením a pečte do mäkka pri 170 °C. Cibuľu nakrájajte nahrubo a opražte na oleji. Pridajte červenú šošovku, badián, škoricu, zázvor, opražte a zalejte 1 litrom vody. Varte asi 15 minút. Z vývaru vyberte korenie, pridajte upečenú tekvicu, povarte a rozmixujte do hladkého krému. Polievku zjemnite na tanieri rastlinnou smotanou a posypte opraženým sezamovým semienkom.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.