Bezvaječné cestoviny zo sušenej pšeničnej krupice, výhodou je jednoduchá a rýchla príprava, univerzálnosť použitia.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Kuskus dajte do širšej misky, zalejte osolenou vriacou vodou a premiešajte. Zakryte a nechajte napučať 20 minút, potom nakyprite vidličkou. Cuketu a baklažán nakrájajte na plátky, ugrilujte spolu s paradajkami na rozohriatom grile alebo grilovacej panvici potretej trochou oleja. Na sucho ugrilujte papriky zo všetkých strán, kým na nich nevyskočia čierne pľuzgiere. Dajte bokom do misky, zakryte a nechajte zapariť. Z papriky nožom zoškrabte šupku a odstráňte vnútro, nakrájajte na kúsky. Baklažán a cuketu tiež nakrájajte na menšie kúsky. Petržlenovú vňať očistite a nahrubo nasekajte. Vo väčšej mise zmiešajte miso, olej a ocot. Do tekutej zmesi zamiešajte píniové oriešky a nadrobno pokrájané datle. Pridajte kuskus a opäť premiešajte. Nakoniec zľahka vmiešajte zeleninu a petržlenovú vňať. Pred podávaním nechajte chvíľu odležať.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.