Kokos ako najvoňavejšia ingrediencia pre sladké pečenie.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Kokosový orech je druh ovocia, ktorý rastie na kokosových palmách prevažne v trópoch, a to po celom svete. Palmy produkujú až 150 plodov ročne a ľudia ich pestujú už 3000 rokov. Je zaujímavé, že orechy kokosu sú jednými z najväčších semien na svete a využíva sa ako ich dužina, tak šupka aj voda. Dužina z orecha sa suší na slnku a po usušení sa nazýva "kopra".
Okrem kuchyne sa kokos využíva aj v kozmetickom priemysle na výrobu mydiel, sprchových gélov, peelingov a mnoho ďalšieho.
Kokosové orechy strúhané nepražené *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 2805 kJ/670 kcal, Tuky 65 g z toho nasýtené mastné kyseliny 57 g, Sacharidy 7,4 g z toho cukry 7,4 g, Vláknina 16 g, Bielkoviny 6,7 g, Soľ 0,09 g.
Srí Lanka
Na posypanie - ovocné šaláty alebo sladké kaše. Nátierky - pšenové-kokosové maslo si ľahko vyrobíte sami zvarením vody, sójového mlieka a pšenovej múky, potom z neho urobíte buď sladkú medovú nátierku alebo slanú s droždím a cesnakom. Pečenie - kokosom posypte priamo hotové dezerty alebo ho pridajte do cesta či krému. Polievky - klasické polievky ozvláštnite, ak do nich ku koncu pridáte trochu kokosu a citrónovej šťavy, potom stačí už len 5 minút povariť (tekvicové polievka, polievka z červenej šošovice). Skvele chutí aj s cestovinami (napríklad v kombinácii s jablkami).
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, škrupinových plodov a sezamu.
Balenie obsahuje 200 g.
Skladujte pri teplote do 20 °C a pri relatívnej vlhkosti vzduchu do 70% .
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.