Kakao v bio kvalite pre vaše deti, ako horúci nápoj alebo pri vašom pečení dobrôt.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Kakao je vyrobené zo semien kakaovníka a je základnou surovinou pre výrobu čokolády. Má výraznú horkú chuť a pestuje sa predovšetkým v západnej Afrike. Pôvod kakaa ale nájdeme v Južnej Amerike, odkiaľ sa v 16. storočí dostalo aj do Európy. Pri výrobe sa používa zmes odrôd Trinitario, Forastero amazonica a Criollo.
Kakaový prášok * so zníženým obsahom tuku (obsah kakaového masla najmenej 10%). Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, škrupinových plodov a sezamu. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1375 kJ/329 kcal, Tuky 10 g z toho nasýtené mastné kyseliny 6,5 g, Sacharidy 20 g z toho cukry 0,5 g, Vláknina 33 g, Bielkoviny 21 g, Soľ 0,1 g.
Mimo EU.
Báječne sa hodí do tradičných i tých menej obvyklých dezertov. Vykúzlite s ním báječnú mramorovú bábovku, brownies, zmrzlinu i napríklad čokoládové smoothie. Posypte si s ním rannú kašu alebo s ním ochuťte rôzne nepečené dezerty.
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, škrupinových plodov a sezamu.
Balenie obsahuje 150 g.
Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.