Kakao v bio kvalite pre vaše deti, ako horúci nápoj alebo pri vašom pečení dobrôt.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 22. 4. odosielame, u vás v utorok 23. 4.
Kakao je vyrobené zo semien kakaovníka a je základnou surovinou pre výrobu čokolády. Má výraznú horkú chuť a pestuje sa predovšetkým v západnej Afrike. Pôvod kakaa ale nájdeme v Južnej Amerike, odkiaľ sa v 16. storočí dostalo aj do Európy. Pri výrobe sa používa zmes odrôd Trinitario, Forastero amazonica a Criollo.
Kakaový prášok * so zníženým obsahom tuku (obsah kakaového masla najmenej 10%). Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, škrupinových plodov a sezamu. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1375 kJ/329 kcal, Tuky 10 g z toho nasýtené mastné kyseliny 6,5 g, Sacharidy 20 g z toho cukry 0,5 g, Vláknina 33 g, Bielkoviny 21 g, Soľ 0,1 g.
Mimo EU.
Báječne sa hodí do tradičných i tých menej obvyklých dezertov. Vykúzlite s ním báječnú mramorovú bábovku, brownies, zmrzlinu i napríklad čokoládové smoothie. Posypte si s ním rannú kašu alebo s ním ochuťte rôzne nepečené dezerty.
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, škrupinových plodov a sezamu.
Balenie obsahuje 150 g.
Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.