Zvýraznite chuť kysnutých, trených a piškótových ciest BIO vanilkovým cukrom. Kvalitná surovina je vyrobena len z trstinového cukru a BIO vanilky.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí.
BIO vanilkový cukor je kvalitný alternatívou bežne dostupného. Neobsahuje syntetické aróma, ale rozdrvené vanilkové struky. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Tento vanilkový cukor je jedným z BIO radu produktov od spoločnosti Amylon. Ocenia ho predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. BIO potraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
Cukor trstinový *, bourbon vanilka mletá (min. 1,5%). Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Energetická hodnota 1 692 kJ / 398 kcal
| Tuky | 0,2 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
| Sacharidy | 98,9 g |
| z toho cukry | 98,0 g |
| Bielkoviny | 0,1 g |
| Soľ | 0,01 g |
Skladujte v suchu.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.