Bezlepková múka, vhodná ako náhrada klasickej múky, skvelá je na pečenie dezertov, tort a koláčov.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy

V mise zmiešame orechy, mandľovú múku, vajcia, rum a maslo – tvoríme cesto. Cesto dáme do koláčovej formy a rukou rozprestrieme po celej forme vrátane okrajov. Dôkladne formu vymažeme alebo použijeme papier na pečenie. Naukladáme pokrájame a olúpané hrušky a dáme piecť do predhriatej rúry na 180 stupňov cca 5 minút. V mise zmiešame šľahačku, žĺtky, vanilkový extrakt a po 5tich minútach vylejeme na hrušky. Pečieme na 170 stupňov 30 minút.
Podávame spoločne s kyslou smotanou.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.