Táto múka sa bežne používa pri nízkosacharidovom pečení ako náhrada pšeničnej múky.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Má mierne sladkú a orechovú chuť a môže byť použitá v rôznych receptoch, vrátane koláčov, sušienok, chleba a palaciniek. Často je uprednostňovaná pred bežnou mandľovou múkou pre recepty, kde je požadovaná jemnejšia štruktúra.
Vhodná na použitie v rôznych receptoch, vrátane koláčov, sušienok, chleba a palaciniek.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.