Jedna z najobľúbenejších indických omáčok s kúskami mäsa, má bohatú a korenenú chuť.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Špeciálna kombinácia čerstvých ingrediencií a indického korenia vytvára krásne aromatickú a krémovú omáčku s komplexnými vrstvami chutí. Najčastejšie sa podáva s ryžou alebo chlebom naan.
Aby bolo karí hotové, primiešajte do omáčky tučný biely jogurt alebo kokosové mlieko na varenie pre získanie tej správnej konzistencie a chuti. K tomu si môžete orestovať aj tofu alebo mäso a zeleninu na kúsky. Indické karí Tikka Masala sa odporúča podávať s basmati ryžou alebo plackou naan. S jedným pohárom si pripravíte 2 až 3 poctivé porcie.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste, po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote do +7 °C a spotrebujte do 7 dní.
Balenie obsahuje 200 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.