Japonská sójová omáčka prírodne fermentovaná bez glutamátu a konzervačných látok, využíva na dochutenie ázijských pokrmov, šalátov, polievok.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Sójová omáčka sa využíva na dochutenie ázijských pokrmov, šalátov, polievok alebo pri príprave sushi. Ochutiť s ňou môžete tofu, mäso, ryby aj zeleninu.
Skladujte mimo slnečného žiarenia pri teplote do 25 °C, po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote do +7 °C a spotrebujte do 1 roka.
Balenie obsahuje 500 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.