Kyslastá tekutina, ktorá má využitie ako konzervačná látka, korenie alebo liek.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Kvasným octom sa rozumie okysľujúca potravina, ktorá je vyrobená výlučne biologickým procesom kysnutia liehu obohateného živinami za pomoci octových baktérií. Vo vodnom roztoku je kvasný ocot pri veľmi nízkych koncentráciách svojou vôňou i chuťou veľmi podobný roztoku kyseliny citrónovej. Vďaka tomu ho možno s úspechom použiť v kuchyni do nápojov, alebo ako prostriedok proti zápachom.
Slovenská republika.
Do zálievok, šalátov, omáčok alebo na konzerváciu všetkých druhov zeleniny.
1 diel octu na 1 - 4 diely vody.
Balenie obsahuje 1000 ml.
Skladujte v uzavretom obale mimo dosahu priameho slnečného žiarenia na chladnom a tmavom mieste.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.