Slano-kyslá šťava, ktorá je vhodnou náhradou za ocot, vyrobené prírodnou fermentáciou.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Zdravý produkt bez konzervantov
Každé ráno za polievkovú lyžicu a rýchlo zapiť minerálkou doplníte si minerály
Umeboshi ocot vzniká ako "odpadový produkt" pri fermetácii Umeboshi sliviek, z ktorých sa vyrába umeboshi pasta. Umeboshi pastu si dávam na ryby, ktoré potom majú skvelú chuť. Celkovo japonské výrobky sú veľmi kvalitné a zdravé.
Umeboshi ocot sa skvelo hodí aj na varenie, prípadne aj na šaláty - odporúčam skvelý produkt! Ale kupujte ho jedine od SUNFOOD-u.
Veľmi kvalitný produkt od SUNFOODU - nakupujem iba ich značku a som veľmi spokojný.
namiesto octu - ja si však dávam denne jednu polievkovú lyžicu, ktorú rýchlo zapijem - pomáha udržiavať zdravé pH v tele.
Toto je vedľajší produkt pri výrobe umeboshi sliviek. Nie je to klasická kyselina octová, ale je to kyselina citrónová. Každé ráno si dám za polievkovú lyžicu a zapíjam minerálkou. Veľmi zdraviu prospešný produkt, ktorý sa v tele správa zásaditotvorno.
Opäť produkt od SUNFOODU jeden z najlepších dodávateľov. Tento ocot neobsahuje kyselinu octovú ale kyselinu citrónovú. Aj keď sa jedná o "odpadový" produkt pri výrobe UME sliviek je to najzdravšia náhrada za ocot v kuchyni. Pomáha prečistiť tráviaci trakt. V tele človeka sa to správa ako zásadito tvorná zložka. Ja tento ocot pijem každý deň(1 polievková lyžica denne) a je mi skvelo. Určite odporúčam.
Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, zobrazujeme tiež recenzie tohto produktu z e-shopu Lékárna.cz, ktorý je českou "sestrou" e-shopu MojaLekáreň.sk. Veríme, že informačná hodnota recenzie preváži nad tým, že sa pri čítaní trochu potrápite s češtinou.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.