Obľúbené nepasterizované ryžové miso vyrobené z bio sójových bôbov a bio ryže.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Vyrába sa tradičným spôsobom fermentácie, bez pridania chemických prísad a farbív. Fermentuje približne rok. Zaujme predovšetkým príťažlivou textúrou a vyváženou chuťou, ktorá kombinuje zemité a slané tóny.
Používa sa na dochutenie polievok, omáčok, nátierok, dresingov, zálievok. Miso pasta 1/4 polievkovej lyžice na porciu sa rozmieša v malom množstve vody a naleje sa do hotovej polievky, omáčky, zálievky - nevarí sa, aby sa zachovali všetky telu prospešné látky.
Nafúknuté viečko nie je na závadu. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Po otvorení uchovávať v chlade do 10 °C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 300 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.