Nastavenie cookies: Aby web zostal tak, ako ho poznáte

Aby ste na našich stránkach rýchlo našli to, čo hľadáte, ušetrili veľa klikania a nezobrazovali sa vám reklamy na veci, ktoré vás nezaujímajú, potrebujeme od vás súhlas so spracovaním súborov cookies, tzn. malých súborov, ktoré sa ukladajú vo vašom prehliadači.

Podľa cookies vás na našich stránkach spoznáme a zobrazíme vám ich tak, aby fungovali správne a podľa vašich preferencií.
Upozorňujeme, že údaje zo súborov cookies sa môžu používať aj v personalizovaných reklamách. Ak nesúhlasíte, môžete povoliť iba nevyhnutné súbory cookies. Prejdite si podrobný prehľad cookies a podmienky ich používania .

MojaLekáreň.sk

SCHAR BEZLEPKOVÉ GNOCCHI

SCHAR BEZLEPKOVÉ GNOCCHI (Bezlepkové cestoviny) SCHAR BEZLEPKOVÉ GNOCCHI (Bezlepkové cestoviny)

SCHAR BEZLEPKOVÉ GNOCCHI

Bezlepkové zemiakové halušky
Viac informácií

Produkt je dlhodobo nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

SCHAR BEZLEPKOVÉ GNOCCHI

Zloženie
rehydratovaní zemiakové vločky 85% (voda, emulgátor: mono-a diglyceridy jedlých mastných kyselín, stabilizátor: dinatriumdifosfát, antioxidačný prostriedok: natriummetabisulfit, ascorbylpalmitat), ryžová múka, zemiakový škrob, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervačná látka: kyselina sorbová. Bez laktózy. Balené v ochrannej atmosfére.

Analýza na 100g
Bielkoviny 3,0 g
Sacharidy 35,0 g
Tuky 0,2 g
    z toho nasýtené 0,04 g
Vláknina 2,5 g
Sodík 0,5 g

Nutričné ​​hodnoty na 100g
Chleb. jednotky: 0 VJ
En. hodnota: 673kJ / 168.25kcal

Alergény
neobsahuje lepok
neobsahuje pšeničný škrob
neobsahuje laktózu
neobsahuje pridané vajcia
neobsahuje pridanú sóju
neobsahuje pridané mlieko
neobsahuje konzervanty

Informácie o produkte

Kód výrobku:
268238
Kód EAN:
8008698004586
Držiteľ rozhodnutia:
Výrobca:
Do košíka
Do košíka
Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.