Guľatozrnná ryža po uvarení je mäkká a ľahko lepkavá, hodí sa ako príloha k omáčkam, do ryžových náplní, nákypov a ako závarka do polievok.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1504 kJ / 354 kcal, Tuky 0,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 80 g z toho cukry 0,2 g, Vláknina 1,0 g, Bielkoviny 6,7 g, soľ 0,01 g. Výrobok neobsahuje žiadne alergény ani ich stopy.
Taliansko
Základná príprava: Dva hrnčeky ryže prepláchneme v studenej vode a pridáme necelé dva hrnčeky studenej vody a soľ a zvoľna varíme do mäkka (cca 12 minút). Mliečna ryža: ¾ hrnčeka ryže zalejeme 1 ½ hrnčekom studenej vody a zvoľna varíme pod pokrievkou do mäkka (cca 12 minút) alebo kým sa voda nevyvarí. Potom pridáme necelé dva hrnčeky mlieka (alebo rastlinného nápoja), podľa chuti osladíme prírodným cukrom a za občasného miešania zvoľna varíme ďalších asi 10 minút do krémovej konzistencie. Ak je zmes príliš hustá, prilievame postupne mlieko (alebo rastlinný nápoj). Nakoniec môžeme pridať vajíčko vyšľahané v troche mlieka a krátko povariť. Dochutiť škoricou, vanilkou, maslom.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.