Bulgur má vysoký obsah vlákniny, čo blahodárne pôsobí na naše trávenie a je nutrične bohatý.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Bulgur sa vyrába z pšenice špeciálnou tradičnou technológiou. Pšenica sa najskôr aktivuje vodou a teplom a nechá sa čiastočne naklíčiť (v zrne tak vznikajú enzýmy a stáva biologicky aktívnym), potom sa parou vysuší a nakoniec sa hrubo nadrví. Vďaka tejto úprave je ľahko stráviteľný.
Po tepelnej úprave. Bulgur prepláchnite a zalejte vriacou vodou v pomere 1:2 (bulgur : voda), pridajte soľ a lyžičku oleja. Varte 2 minúty a cca 15 až 20 minút nechajte dôjsť pod pokrievkou.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.