Varte a pečte zdravšie - pohánková krupica sa používa rovnako ako hrubá múka alebo klasická krupica.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Pohánková krupica sa používa ako hrubá múka a klasická krupica, je vhodná na prípravu kaší, závariek do polievok, halušiek, knedlí, lievancov, polenty, nátierok, pudingov i múčnikov.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.