Instantná ryžová kaša bez lepku a laktózy, ľahko pripraviteľná s kúskami lyofilizovaných banánov.
Na sklade V piatok 2. 1. odosielame, u vás v pondelok 5. 1.
Vhodná pre jedincov s výživovým obmedzením pri neznášanlivosti lepku, intolerancii na laktózu, záujemcov o racionálne stravovanie, rekonvalescentov alebo ako ekonomická alternatíva na raňajky, večeru alebo desiatu. Pridané kúsky banánov sú lyofilizované – sušené hlbokým mrazom a za veľmi nízkeho tlaku, vďaka tomuto procesu je zachovaná ako pôvodná štruktúra, tak aj chuť, všetky minerály a vitamíny, ktoré sú v daných potravinách obsiahnuté. Jedna porcia obsahuje 5 miliárd probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tieto baktérie spolu s obsiahnutou vlákninou vytvárajú symbiotický vzťah. Prirodzené zapuzdrenie obsiahnutých baktérií zaručuje ich konštantné množstvo v priebehu celej trvanlivosti výrobku aj bez nutnosti skladovania v chladničke.
Jednoduchá príprava: obsah sáčku zalejeme 150 ml horúcej vody s teplotou 80 ° C a dobre rozmiešame. Po 3 až 5 minútach je kaša pripravená na konzumáciu. Neodporúča sa používať vodu vrelú, z dôvodu neblahého vplyvu na obsiahnuté probiotické kultúry Bacillus coagulans. Pri vyšších teplotách sa časť baktérií znehodnotí a ich efektivita sa môže znížiť. Odporúča sa konzumácia maximálne 3 porcií denne pripravených podľa návodu.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 3 porcie po 60 g - hmotnosť 180 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.