Instantná ryžová bez lepku a lakózy, ľahko pripraviteľná s kúskami lyofilizovaných jahôd.
Na sklade Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Výživový doplnok je potravina, ktorej účelom je doplňovanie bežnej stravy a ktorá je koncentrovaným zdrojom vitamínov a minerálnych látok alebo ďalších látok s výživovým alebo fyziologickým účinkom, ktoré potravina obsahuje samostatne alebo v kombinácii, určená na priamu spotrebu v malých odmeraných množstvách. Nemá vlastnosti prevencie, ošetrovania, liečby alebo vyliečenia ľudských ochorení. Nie je určená ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Uchovávať mimo dosahu detí!
Vhodná pre jedincov, ktorí majú výživové obmedzenie pri neznášanlivosti lepku, intolerancii na laktózu, pre záujemcov o racionálne stravovanie, športovcov, rekonvalescentov alebo ako ekonomická alternatíva na raňajky, večeru alebo desiatu. Jedna porcia obsahuje 5 miliárd probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tieto baktérie spolu s obsiahnutou vlákninou vytvárajú symbiotický vzťah. Prirodzené zapuzdrenie obsiahnutých baktérií zaručuje ich konštantné množstvo v priebehu celej trvanlivosti výrobku aj bez nutnosti skladovania v chladničke. Na prisladenie je používaný ovocný cukor – monosacharid fruktóza. Obohatené o vysoký obsah kvalitnej vlákniny z čakanky. Jedna porcia priemerne obsahuje 6% vlákniny inulín.
Jednoduchá príprava: obsah sáčku zalejeme 150 ml horúcej vody s teplotou 80 ° C a dobre rozmiešame. Po 3 až 5 minútach je kaša pripravená na konzumáciu. Neodporúča sa používať vodu vrelú, z dôvodu neblahého vplyvu na obsiahnuté probiotické kultúry Bacillus coagulans. Pri vyšších teplotách sa časť baktérií znehodnotí a ich efektivita sa môže znížiť. Odporúča sa konzumácia maximálne 3 porcií denne pripravených podľa návodu.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 3 porcie po 60 g – 180 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.