Prírodný palmový cukor sa vyrába z kvetov cukrovej palmy Arenga. Má ľahko karamelovú chuť a arómu. Oproti bielemu cukru obsahuje menej kalórií.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
BIO prírodný palmový cukor sa získava zahusťovaním 100 % čistého nektáru kvetov cukrovej palmy Arenga. Vznikajú tak drobné hnedé kryštáliky podobné trstinovému cukru.
Palma Arenga rastie iba v zmiešanom pralese a jej využitie prispieva k boji proti výrubu pralesa, prirodzeného prostredia ohrozených orangutanov. Vyznačuje sa typickou karamelovou chuťou, vôňou a farbou.
Palmový cukor má 86% sladivosť klasického bieleho cukru, takže ho možno v receptoch nahradiť v pomere 1:1. Môžete ho pridať do kaše, smoothie alebo do cesta pri pečení.
*produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.