Škorica má príjemnú sladkastú chuť s typicky nezameniteľnou arómou a je jedným z mála korenia, ktoré môžu byť konzumované priamo.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Písomná zmienka o pravej škoricu Cinnamomum zeylanicum, Kwai, čo v preklade z čínštiny znamená dnes, siaha do roku 2800 pred naším letopočtom, do oblasti dnešnej Číny. Botanický názov bol neskôr odvodený z arabského výrazu „amomon“ s významom voňavá rastlina.
Cejlónska škorica mletá 100 g. Môže obsahovať stopy lepku, sóje, sezamu, mlieka.
Škorica sa používa ako vonná prísada do sladkých jedál, niektorých druhov čokolády a kávy kapuccino. Pridáva sa do kakaa, likérov a je ťažké si predstaviť jablkový koláč bez škorice. Škorica dodáva príjemnú vôňu kompótom.
Ukladať mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 100 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.