MojaLekáreň.sk

MIXIT Ovocné mixies prírodné želé cukríky 35 g

MIXIT Ovocné mixies prírodné želé cukríky 35 g

Želatínové cukríky plné ovocia bez zbytočných umelých prísad, bez pridaného cukru a bez lepku.

Viac informácií

Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.

1,39 €
Doprava od 1,80 € 97 % spokojných zákazníkov

Potrebujem poradiť

1,39 €

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

MIXIT Ovocné mixies prírodné želé cukríky 35 g

Výhody produktu

  • Zdroj vlákniny.
  • Vhodné pre deti.
  • Bez lepku.
  • Bez umelých prísad a pridaného cukru.

Zloženie produktu

  • ovocné šťavy a pyré 96,2 % (koncentrovaná jablčná šťava, koncentrované jablčné pyré, malinové pyré 3,6 %, čučoriedkové pyré 1,4 %, koncentrovaná pomarančová šťava 1,1 %, jahodové pyré 1 %, černicové pyré 1 %, čerešňové pyré 1 %, koncentrovaná čučoriedková šťava 0,5 %), želírujúca látka: pektín; koncentrovaná citrónová šťava, citrusová vláknina, koncentrovaná šťava z čiernej mrkvy, prírodná aróma, regulátor kyslosti: citrát tridraselný; pomarančový olej. Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka, škrupinových plodov, vajec, oxidu siričitého a sóje.
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1459 kJ / 348,54 kcal, Tuky 1,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g, Sacharidy 75 g z toho cukry 71 g, Vláknina 6,1 g, Bielkoviny 0,9 g, Soľ 0,14 g.

Dôležité upozornenia

Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.

Množstvo v balení

Balenie obsahuje 35 g.

MIXIT Ovocné mixies prírodné želé cukríky 35 g

100 %
Hodnotilo: 5 zákazníkov
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informácie o produkte

Výrobca:
Značka:
Kód výrobku:
495499
Kód EAN:
8595685220567
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Česko
MIXIT Ovocné mixies prírodné želé cukríky 35 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.