Želírovací cukor trstinový 4:1 sa hodí pre výrobu džemov aj marmelád z veľmi sladkého ovocia.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Žiadny ďalší cukor nie je už potrebný k zmesi pridávať. Môžete skúsiť ako klasiku v podobe jednodruhových marmelád, tak aj experimentovať. Aj takéto suroviny ako mäta, vanilka či limetka môžu marmeládu dokonale ozvláštniť. S pomocou želírovacieho cukru možno navyše vyrobiť aj sladké ovocné šťavy či želé.
Česká republika
Spotrebujte do: dátum na obale.
Balenie obsahuje 250 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnku.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.