Bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva s obsahom vínneho kameňa.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Regulátor kyslosti vínny kameň čiže vínan draselný, kypriaca látka jedlá sóda čiže hydrogénuhličitan sodný, bio kukuričný škrob. Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
Česká republika
Použitie je rovnaké ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovín použijeme 3 lyžičky (17 g) prášku. Kypriaci prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa má tendenciu začať kypriť cesto (rozkladať sa) už pri izbovej teplote.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 150 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.