Pšeničné otruby sú zdrojom nerozpustnej vlákniny. Je vhodné ich pridávať do jedál, do múky pri pečení pečiva alebo ako müsli do jogurtov.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 22. 12. odosielame, u vás v utorok 23. 12.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté!
Balenie obsahuje 250 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.