Bezlepková ľahko stráviteľná pseudoobilnina bohatá na bielkoviny, ktorá má variabilné použitie od prílohy až po dezert.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Pred tepelnou prípravou je vhodné zrnká quinoy dôkladne prepláchnuť vriacou vodou, odstránime tak horkastú chuť. Varíme podobne ako ryžu: 2 šálky vody na 1 šálku quinoy, varíme cca 15 minút. Zbierame vzniknutú penu. Môžete ju podávať ako prílohu k mäsu a omáčkam, pridať do ovocných aj zeleninových šalátov, zapiecť so zeleninou, mäsom aj syrom, pridať do cesta na lievančeky a sušienky, uvariť z nej kašu alebo nákyp.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri teplote do 25 ° C, v tieni a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70% v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.