GARLIC VEGI Cesnaková ochucovacia zmes je vhodná do studených i teplých pokrmov. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
GARLIC VEGI sa používa do studených pokrmov bez varenia, do nátierok a šalátov, v teplej kuchyni do polievok, omáčok, cestovín a na dusenie mäsa a zeleniny. Výborná je na úpravu všetkých druhov rýb.
Morská a vákuová soľ (NaCl max. 40 %), zelenina (cesnak 25 %, cibuľa 13 %, petržlen vňať 4 %), dextróza, škrob deproteinovaný.
Skladujte v suchu max. do 25 °C a 70 % vlhkosti vzduchu.
125 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.