Kulinárska špecialita z mandlí je alternatívou kravskej a sójovej smotany.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Pri výrobe sú používané tie najkvalitnejšie španielske mandle, ktoré sú následne za studena lisované, čím sa odtuční a vznikne mandľový prášok. Ten sa podľa potreby zmiešava s vodou. Môžete ju pridať do omáčok, polievok, cestovín či zeleniny, do múčnikov alebo čaju.
Voda, mandle* (7 %), slnečnicový olej, agávový sirup*, stabilizátor (xantán, arabská guma), emulgátor (slnečnicový lecitín), morská soľ, prírodná aróma. *Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota 383 kJ / 93 kcal | |
Tuky: | 8,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 1,0 g |
z toho cukry: | 1,0 g |
Bielkoviny: | 1,3 g |
Soľ: | 0,1 g |
Polievky - pridajte alternatívu smotany do vašej obľúbenej polievky, jej chuť bude vďaka nej plná a jemnejšia zároveň. Omáčky - mandľová alternatíva smotany môže byť aj základom smotanových omáčok. Dezerty - pri výrobe zmrzliny alebo napríklad talianskej špeciality panna cotta skúste použiť namiesto mliečnej smotany tú mandľovú, chuť dezertov zostane rovnako výborná ako predtým. Zapekanie - smotana mandľová funguje pri zapekaní zemiakov alebo cestovín rovnako dobre ako tá bežná mliečna. Nápoje - káva nebo smoothie, obojí lze zjemnit touto smetanou. Dresingy - ak je váš dresing príliš hustý, možno ho zriediť alternatívou smotany.
Alergén: škrupinové plody
Na priame použitie i na varenie.
Balenie obsahuje 200 ml.
Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 5 dní.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.