Kukuričná krupica je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov aj bežných pokrmov, kaší, polenty alebo ako závarka do polievok.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
100 % kukurica.
200 g kukuričnej krupice, ½ l mlieka, ½ l vody, pol lyžičky soli, 200 g balkánskeho syra, 200 ml kyslej smotany, tuk na vymazanie zapekacej misky.
Kukuričnú krupicu zalejeme vodou a necháme 5 hodín stáť. Potom pridáme mlieko, soľ a varíme asi 8 minút. Uvarenú kašu necháme na teplom mieste a pod pokrievkou dôjsť ešte 30 minút. Na tanieroch posypeme jemne nastrúhaným syrom a prelejeme smotanou.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.