Kukuričná krupica je vhodná na prípravu bezlepkových pokrmov aj bežných pokrmov, kaší, polenty alebo ako závarka do polievok.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
100 % kukurica.
200 g kukuričnej krupice, ½ l mlieka, ½ l vody, pol lyžičky soli, 200 g balkánskeho syra, 200 ml kyslej smotany, tuk na vymazanie zapekacej misky.
Kukuričnú krupicu zalejeme vodou a necháme 5 hodín stáť. Potom pridáme mlieko, soľ a varíme asi 8 minút. Uvarenú kašu necháme na teplom mieste a pod pokrievkou dôjsť ešte 30 minút. Na tanieroch posypeme jemne nastrúhaným syrom a prelejeme smotanou.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.