Bulgur je ľahko stráviteľný a chutný pokrm, ktorého ďalším pozitívom je aj ľahká príprava. Skvelý je studený aj teplý.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Tento bulgur je vyrobený z pšenice špaldy, ktorá vďaka tomu, že nebola šľachtená, je bohatá na zdraviu prospešné látky. Bulgur je čiastočne naklíčená, nahrubo rozdrvená, tepelne upravená a potom usušená pšenica. Jeho využitie v kuchyni je naozaj široké.
Bulgur varte v mierne osolenej vode v pomere 1 diel bulguru na 2,5 dielov vody. Varte 5 minút, potom nechajte dôjsť pod pokrievkou cca 10 minút.
Pšenica špalda - produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Alergény: Lepok.
Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 75%.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.