Škoricový cukor je skvelým pomocníkom pri pečení štrúdí, ovocných koláčov a sušienok.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Prírodný trstinový cukor, mletá škorica Cassia 15%. Výrobok môže obsahovať stopy lepku a škrupinových plodov.
Môžeme ju použiť na dochutenie rannej kaše, na ovoňanie krémov alebo horúcej čokolády.
Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnku.
Balenie obsahuje 40 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.