MojaLekáreň.sk

NUEVO Sensitive Rybie Monoproteín konzerva pre psov 375 g

Krmivo
NUEVO Sensitive Rybie Monoproteín konzerva pre psov 375 g NUEVO Sensitive Rybie Monoproteín konzerva pre psov 375 g

Kompletné krmivo pre dospelé psy všetkých plemien s obsahom rybieho mäsa.

Viac informácií

Na sklade V utorok 30. 4. odosielame, u vás vo štvrtok 2. 5.

3,19 €
Doprava od 1,80 € 97 % spokojných zákazníkov

Potrebujem poradiť

3,19 €

Pridajte ešte

Do košíka
Do košíka

NUEVO Sensitive Rybie Monoproteín konzerva pre psov 375 g

Esenciálne látky, vitamíny, minerály a ďalšie výživné látky vytvárajú vyváženú, komplexnú stravu. Zdrojom energie, výborne stráviteľné a obzvlášť chutné rybie mäso.

SK Nuevo SENSITIVE - kompletné superprémiové krmivo pre dospelé psy s citlivým zažívaním – 100 %* Ryba.
Zloženie: 36 % sleď, 36 % losos, 26,8 % vývar, 1 % minerály, 0,2 % ľanový olej = 100 %
Analytické zložky: Hrubý proteín 10,3 %, hrubý tuk 6,1 %, hrubý popol 2,3 %, hrubá vláknina 0,3 %, vlhkosť 76 %.

Informácie o produkte

Značka:
Kód výrobku:
370146
Kód EAN:
4250231534621
Držiteľ rozhodnutia:
NUEVO Sensitive Rybie Monoproteín konzerva pre psov 375 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Súvisiace produkty

NUEVO Sensitive Kuracie Monoproteín konzerva pre psov 400 g

NUEVO Sensitive Kuracie Monoproteín konzerva pre psov 400 g

Krmivo

NUEVO Sensitive Kuracie Monoproteín konzerva pre psov 400 g NUEVO Sensitive Kuracie Monoproteín konzerva pre psov 400 g

Kompletné krmivo pre dospelé psy všetkých plemien s obsahom kuracieho…

Na sklade

3,19 €

NUEVO Sensitive Jahňacina Monoprotein konzerva pre psov 400 g

NUEVO Sensitive Jahňacina Monoprotein konzerva pre psov 400 g

Krmivo

NUEVO Sensitive Jahňacina Monoprotein konzerva pre psov 400 g NUEVO Sensitive Jahňacina Monoprotein konzerva pre psov 400 g

Kompletné krmivo pre dospelých psov všetkých plemien s obsahom…

Na sklade

3,19 €

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.