BIO ražný kvások sušený celozrnný, bez pridaného cukru, bez laktózy.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Tip na recept
1/2 sáčku tohto kvásku, 2 lyžice ražnej celozrnnej múky, 200 ml prevarenej vlažnej vody zmiešame, prikryjeme utierkou necháme kynúť v teplote do 35 °C. Za 24 hod. pridáme 2 lyžice ražnej múky a ďalší deň znovu 2 lyžice ražnej múky. Kvások kynie až 3.deň.
Chlieb: Ku kvásku pridáme 300 ml vody, 250 g múky pšeničnej hladkej, 250 g múky špalovej celozrnnej hladkej, soľ 13 g, rascu. Necháme kynúť v teple vo forme min. 2 hod a pečieme asi 30 min pri 180 °C.
BIO ražná múka celozrnná
Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku
Energia: 1413 kJ /334 kcal
Tuk: 1,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
Bielkoviny: 11,2 g
Sacharidy: 52,0 g z toho cukor: 1 g
Soľ: 0,01 g
Nemecko
Balenie obsahuje 30 g.
Skladujte na suchom mieste, bez zásahu priameho slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.