Pre všetkých, ktorí radi maškrtia, ale musia dodržiavať bezlepkovú diétu alebo len chcú vyradiť lepok zo svojho stravovania, tu máme super ponuku bezlepkových múčnikov! Pripraviť si môžete jednoduchú bezlepkovú hrnčekovú tortu, čokoládovú tortu bez lepku, bábovku, muffiny, palacinky alebo perník. Pokiaľ sa chcete pustiť do pečenia, máme pre vás aj širokú ponuku bezlepkových múk.
◉
NAVYŠE ZĽAVA 10 %
Dezert vo forme malého vrecúška so zmesou pre všetkých, ktorí radi…
1,09 €
◉
NAVYŠE ZĽAVA 10 %
Hrnčeková torta je dezert, ktorý za pár minút premeníte na teplý…
1,49 €
◉
NAVYŠE ZĽAVA 10 %
Vláčny múčnik s chuťou maku s jednoduchou prípravou.
1,09 €
◉
NAVYŠE ZĽAVA 10 %
Hrnčekový koláčik je dezert, ktorý za pár minút premeníte v teplý…
1,39 € 1,09 € -22 %
◉
NAVYŠE ZĽAVA 10 %
Bezlepkový vanilkový dezert plný kúskov kvalitnej tmavej čokolády,…
1,24 € 1,09 € -12 %
Každá bezlepková múka má trochu iné nutričné hodnoty aj iné vlastnosti, a tak sa hodí aj na prípravu rôznych pokrmov. Vyskúšať môžete napr.
Táto múka vzniká rozomletím blanšírovaných mandlí na jemný prášok. Napriek tomu, že má mierne sladkastú chuť, má nízky obsah sacharidov a okrem toho je bohatá na proteíny, vitamíny (A, D a E), minerály (magnézium, kalcium, draslík) a tiež na antioxidanty. Mandľová múka sa hodí na pečenie, varenie, prípravu krémov aj na zahusťovanie.
Vyrába sa zo sušenej dužiny kokosových orechov. Dodáva pocit sýtosti, pritom je však ľahko stráviteľná, vďaka tomu sa hodí pri redukčnej diéte. Vzhľadom na vysoký obsah proteínov ju ocenia najmä športovci, ľudia v rekonvalescencii alebo tiež vegáni a vegetariáni. Má sladkastú chuť, a tak pri pečení a varení môže ľahko nahradiť časť pridávaných cukrov či sladidiel. Hodí sa na pečenie i varenie a zároveň ju možno po zmiešaní s mliekom či džúsom použiť ako lahodný proteínovo vlákninový nápoj, ktorý nás zasýti. Vyskúšajte napríklad vláčny makovec alebo fikovo kokosové rolky.
Ryžová múka obsahuje zložené cukry, ktoré sú vynikajúcim zdrojom živín pre svaly. Škrob z ryže sa pomaly trávi, teda je ryžová múka vhodná pri rôznych diétach. Okrem toho ryžová múka neobsahuje takmer žiadny tuk a za veľmi hodnotnú je považovaná aj bielkovina, ktorú obsahuje. Hodí sa na pečenie, varenie na prípravu kaší, omáčok a tiež ako kvalitná zložka pri výrobe trojobalu. Vyskúšajte napríklad vynikajúce palacinky alebo mandľové perníčky.
Kategóriu Bezlepkové múčniky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Pre všetkých, ktorí radi maškrtia, ale musia dodržiavať bezlepkovú diétu alebo len chcú vyradiť lepok zo svojho stravovania, tu máme super ponuku bezlepkových múčnikov! Pripraviť si môžete jednoduchú bezlepkovú hrnčekovú tortu, čokoládovú tortu bez lepku, bábovku, muffiny, palacinky alebo perník. Pokiaľ sa chcete pustiť do pečenia, máme pre vás aj širokú ponuku bezlepkových múk.
Každá bezlepková múka má trochu iné nutričné hodnoty aj iné vlastnosti, a tak sa hodí aj na prípravu rôznych pokrmov. Vyskúšať môžete napr.
Táto múka vzniká rozomletím blanšírovaných mandlí na jemný prášok. Napriek tomu, že má mierne sladkastú chuť, má nízky obsah sacharidov a okrem toho je bohatá na proteíny, vitamíny (A, D a E), minerály (magnézium, kalcium, draslík) a tiež na antioxidanty. Mandľová múka sa hodí na pečenie, varenie, prípravu krémov aj na zahusťovanie.
Vyrába sa zo sušenej dužiny kokosových orechov. Dodáva pocit sýtosti, pritom je však ľahko stráviteľná, vďaka tomu sa hodí pri redukčnej diéte. Vzhľadom na vysoký obsah proteínov ju ocenia najmä športovci, ľudia v rekonvalescencii alebo tiež vegáni a vegetariáni. Má sladkastú chuť, a tak pri pečení a varení môže ľahko nahradiť časť pridávaných cukrov či sladidiel. Hodí sa na pečenie i varenie a zároveň ju možno po zmiešaní s mliekom či džúsom použiť ako lahodný proteínovo vlákninový nápoj, ktorý nás zasýti. Vyskúšajte napríklad vláčny makovec alebo fikovo kokosové rolky.
Ryžová múka obsahuje zložené cukry, ktoré sú vynikajúcim zdrojom živín pre svaly. Škrob z ryže sa pomaly trávi, teda je ryžová múka vhodná pri rôznych diétach. Okrem toho ryžová múka neobsahuje takmer žiadny tuk a za veľmi hodnotnú je považovaná aj bielkovina, ktorú obsahuje. Hodí sa na pečenie, varenie na prípravu kaší, omáčok a tiež ako kvalitná zložka pri výrobe trojobalu. Vyskúšajte napríklad vynikajúce palacinky alebo mandľové perníčky.
Kategóriu Bezlepkové múčniky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.